اسكاي تمپ
حقيقت همان دروغي است كه هميشه گفته ميشود!
َشناسایی ایمیل های حاوی ویروس!
امروزه یکی از مهمترین روش های گسترش ویروس، امکان انتقال و انتشار از طریق ایمیل هست. به این ترتیب که فایل مخرب به صورت یه فایل متصل (Attach) به ایمیل برای شما ارسال شده و شما هم به راحتی فایل را دریافت و آلوده میشود.... اما روش های برخورد با این برنامه های مخرب در این موقعیت ها:
امروزه خوشبختانه سرویس های ایمیل معتبر مثل جیمیل و یاهو علاوه بر بلوکه کردن فایل های اجرایی، امکان اسکن اینترنتی رو هم فراهم کردند.

ولی...

ارسال شده توسط ایمان در ساعت 0:28 قبل از ظهر و در تاريخ چهارشنبه نهم تیر 1389 |
ساخت میانبر برای سایت های اینترنتی
تا حالا دیدین وقتی که فایلی (مخصوصا فایل های فشرده شده) رو از اینترنت دانلود میکنید، توش یه سری فایل هایی هست که وقت بازش میکنید، وارد اون سایت میشید؟ در این نوشتار، روش ساخت این شرتکات (Shortcut) یا همون میانبر رو برسی میکنیم.

برای ساخت این شرتکات کافیه:

1- روی جایی خالی در صفحه کلیک راست کنید و از منوی New، گزینه Shortcut رو انتخاب کنید.
2- در صفحه ای که باز میشه، آدرس سایت یا وبلاگ خودتونو به همراه www در اولش بنویسید. مثلاً www.SkyTemp.blogfa.com (نوشتن www اجباره)
3- روی Next کلیک کنید و در صفحه بعد یک اسم دلخواه بنویسید و روی Finish کلیک کنید.... شرتکات شما آماده هست!
ارسال شده توسط ایمان در ساعت 0:16 قبل از ظهر و در تاريخ چهارشنبه نهم تیر 1389 |
افزایش تعداد دانلود همزمان در اینترنت اکسپلورر
تعداد دانلودهای همزمان توسط اینترنت اکسپلورر را افزایش دهید:
مرورگر اینترنت اکسپلورر نسخه ۶ به شما فقط اجازه دو عمل بارگیری همزمان را می دهد،این عمل را می توان به ۱۰ رساند.

افزایش تعداد دانلود همزمان

اما چگونه؟

پنجره Run را باز نموده و Regedit  را تایپ کرده و کلید اینتر را فشار دهید، در ویرایشگر باز شده به ترتیب به آدرس :

HKEY_CURRENT_USER>
Software>
Microsoft>
Windows>
CurrentVersion>
InternetSetting
بروید و منوی  Edit را باز کنید.

“Add value”را انتخاب کنید ومقادیر زیر را در آن بنویسید:

“MaxConnectionsPer1_0Server”=Dword:0000000a
MaxConnectionsPerServer”=Dword:0000000a

ویرایشگر را ببندید و سیستم را دوباره راه اندازی کنید.

موفق باشید.

ارسال شده توسط ایمان در ساعت 5:28 بعد از ظهر و در تاريخ شنبه بیست و دوم خرداد 1389 |
۲۵ راه تضمینی برای افزایش تعداد اعضاء فید (خوراک)
یکی از عوامل پیشرفت یک سایت یا یک وبلاگ، افزایش روزافزون تعداد بازدیدکنندگان آن است. همچنین در صورتیکه این بازدیدکنندگان تبدیل به بازدیدکنندگان دائمی گردند، عاملی برای رشد بیشتر آن سایت یا وبلاگ خواهد بود. یکی از راههای جذب بازدیدکنندگان دائمی، عضویت آنها در فید وبلاگ یا سایت می‏باشد. در اینجا ۲۵ راه کاربردی و تضمینی برای افزایش تعداد اعضای فید یا خوراک هر وبسایت خدمتتان معرفی می‏گردد.

۱ – مطالب پرمحتوایی را منتشر نمایید : این مسئله تنها دلیلی برای افزایش تعداد اعضای فید نیست بلکه مهمترین دلیل برای افزایش بازدید سایت و بازگرداندن خواننده به سایت یا وبلاگ است.

۲ – به صورت روزانه مطلب منتشر کنید : این انتظار هر خواننده‏ای است که مطالب را روزانه دریافت کند و این در حالیست که بسیاری از وبلاگها و سایتها روزانه بیش از ۵ مطلب یا بیشتر منتشر می‏نمایند.

۳ – محتوایی که در عنوان سایت ذکر شده را رعایت کنیم : مثلا اگر عنوان سایت در مورد دانلود است، ترجیحا از پرداختن به موارد دیگر خودداری شود تا انتظار خواننده از این وبلاگ برآورده شود.

۴ – آیکون RSS بزرگی در وبلاگ گنجانده شود : معمولا هر خواننده‏ای وقتی از مطالب یک وبلاگ استفاده کرده و مورد پسندش واقع می‏شود، در آخر به دنبال یک آیکون نارنجی می‏گردد؛ چه بسا که در بسیاری از اوقات این آیکون پیدا نمی‏شود و یا اینکه فقط به صورت نوشته است.

۵ – آیکون RSS در قسمت بالای وبلاگ گنجانده شود : قرار دادن آیکون فید در قسمت بالای سایت یا وبلاگ، این امکان را فراهم می‏آورد که خواننده در اولین نگاه متوجه فید این وبلاگ شده و عضویت در فید مد نظرش باشد.

۶ – فید خود را تمام متن ارائه دهید : بسیاری از وبلاگها فید اصلی خود را بصورت خلاصۀ متن و یا تیتر ارائه می‏دهند که همین مطلب کمی باعث آزار خوانندۀ وبلاگ می‏گردد.

۷ – اشتراک از طریق ایمیل را فعال سازید : همانطور که می‏دانید یکی از سرویسهای خوب اشتراک از طریق ایمیل همین فیدبرنر است که به راحتی و با کپی کردن یک کد کوچک در گوشه ای از وبلاگ اشتراک از طریق ایمیل را به خوانندگان سرویس خواهیم داد.

۸ – راههای رسیدن به عضویت را به حداقل برسانید : به این معنی که از عضویت مستقیم استفاده شود نه به این صورت که ایتدا وارد صفحه‏ای جداگانه شده و یا پنجره‏هایی مختلف باز شوند بلکه تاجاییکه امکان دارد از لینک مستقیم عضویت در فیدریدرها مانند گوگل و یاهو و … استفاده شود.

در ادامه مطلب دیگر موارد را مطالعه کنید!

ارسال شده توسط ایمان در ساعت 5:26 بعد از ظهر و در تاريخ شنبه بیست و دوم خرداد 1389 |
لینوکس یا ویندوز؟؟؟ (2)

در ابتدا لازمه یه توضیح مختصری بدم!
همینطور که ما نسخه های مختلفی از ویندوز داریم (مثل ویندوز 95، 98، ویندوز XP، ویندوز ویستا، ویندوز 7 و ...) لینوکس هم نسخه های مختلفی داره!
مهمترین نسخه لینوکس که بسیار مورد استقبال کاربران سراسر دنیا قرار گرفته، نسخه ای هست به نام "اوبونتو" (Ubunutu).
دلیل محبوبیت اوبونتو اینه که این سیستم عامل به شدت نزدیک به ویندوز طراحی شده تا مهاجرین از ویندوز به اوبونتو با مشکل زیادی رو به رو نشن!
در این سری مقالات، منظور من از "لینوکس" در واقع همین اوبونتو هست و خواهد بود!

اما ویژگی های برتری اوبونتو

- اوبونتو سیستم عاملی رایگان هست و نیاز به پرداخت هیچ پولی بابت خریدش ندارید! این از این جهت خوبه که شما به راحتی میتونید از آپدیت های جدید بهره مند بشید.

- شما میتونید نسخه ای از اوبونتو رو در سایت اصلی سازنده دانلود کنید. حتی شما این امکان رو دارید که یک CD رایگان رو از شرکت درخواست کنید و هرجای دنیا که باشید (حتی ایران) این cd به صورت قانونی از طرف شرکت سازنده برای شما ارسال میشه!

- اوبونتو برای پشتیبانی از کاربران ایرانی، حتی یه نماینگی در ایران داره و به واسطه اون به شما خدمات میده!

- برخلاف ویندوز، در اوبونتو شما میتونید علاوه بر نرم افزار های مخصوص خود اوبونتو، بعضی نرم افزارهای تحت ویندوز رو هم اجرا کنید!

- اگه با مشکلی برخورد کردید بسیاری از سایت ها دربست مخصوص رفع مشکل طراحی شدن و کامل در خدمت شما هستن.... حتی به زبان پارسی هم این سایت ها زیادن!

- شما میتونید حتی در کنار ویندوزتون، اوبونتو رو نصب کنید لذت امنیت کامل رو احساس کنید.

- اوبونتو مثل ویندوز رجیستری نداره! پس نصب یا پاک کردن نرم افزار در سرعت سیستم تاثیر نمیزاره!

- نصب نرم افزار فوق العاده ساده طراحی شده! در ویندوز شما باید بیشتر از 3-4 بار روی دکمه Next کلیک کنید و گاهاً نرم افزار رو Config هم کنید تا نرم افزار رو نصب کنید! در اوبونتو، تنها با فشار دکمه Install، نرم افزار به شکل خودکار روی سیستم نصب میشه!

- تقریبا همه نرم افزارهای اوبونتو رایگان هستن و مثل ویندوز نیاز به سریال نامبر یا کرک ندارید!

- جالبه بدونید که نرم افزارهای اوبونتو نسبت به نرم افزارهای ویندوزی، حجم خیلی کمتری هم دارن!

- اوبونتو به فکر سرگرمی شما هم بوده و شامل چندین بازی (فکر کنم بیشتر از 10 یا 15 بازی) هست! البته مثل ویندوز فقط بازی کارت نیست و در اوبونتو بازی ها بسیار متنوع تر هستن.

- اگه دقت کرده باشید شرکت مایکروسافت هر چندسال به چند سال یه ویندوز اراعه میده! اما هر 6 ماه به 6 ماه، یک نسخه جدید اوبونتو به همراه امکانات بیشتر منتشر میشه!

- اوبونتو حامی محیط زیست هم هست و هر نسخه از این سیستم عامل، به نام یک حیوانات در حال انقراض منتشر میشه.

- و همچنین یکی از مهمترین ویژگی های اوبونتو اینه که برخلاف ویندوز به سخت افزارهای بالا نیاز نداره و و روی سیستم ها قدیمی با سخت افزار پایین هم به راحتی اجرا میشه!

اما سایت ها:
برای دانلود یا سفارش CD رایگان باید به سایت شرکت مادر به آدرس روبه رو برید: www.ubuntu.com
اوبونتو ایران: www.ubuntu.ir
تالار گفتمان اوبونتو پارسی (رفع مشکلات شما): forum.ubuntu.ir

امنیت در لینوکس

ارسال شده توسط ایمان در ساعت 0:22 قبل از ظهر و در تاريخ پنجشنبه بیستم خرداد 1389 |
مجموعه نکات کلیدی برای طراحان وب
به نظر شما چه تعداد از وب سایتهای موجود، اصول طراحی حرفه ای را رعایت کرده اند؟ به جرات می توان گفت در بیش از ۷۰ درصد وب سایتها چنین اصولی مورد توجه قرار نگرفته است.
در این مقاله به نکاتی اشاره می شود که توجه به آنها در بالا بردن کیفیت سایتهای اینترنتی نقش بسزایی دارند.

▪ سرعت بارگذاری (load) صفحات :
از مهمترین نکات در طراحی وب توجه به سرعت بارگذاری (load) صفحات سایت است که علی رغم این اهمیت، کمتر به آن توجه می شود. با استفاده از تکنیکهای برنامه نویسی و طراحی وب، سرعت بارگذاری صفحات را تا حد امکان افزایش دهید. دقت داشته باشید که اکثر کاربران، تحمل زیادی ندارند.
▪ پر رنگ کردن کلمات کلیدی :
در مقالات و متون طولانی قرار گرفته در سایت، کلمات و عبارات کلیدی را پر رنگ کنید. با این کار به کاربران اجازه می دهید بدون مطالعه ی کل مطلب، یک طرح کلی در مورد آن در ذهن خود ترسیم کند.
▪ استفاده از متدهای جدید :
همیشه سعی کنید از جدیدترین متدهای طراحی سایت اسفقاده کنید. بسیاری از روشهای قدیمی ساخت سایت دیگر مناسب نیست. برای مثال استفاده از فریم ها (Frames) ، اکتیوایس ها (ActiveX) ، اپلتهای جاوا (JAVA Applets) و … اگرچه در بسیاری از مواقع جوابگوی نیازهای برنامه نویسان (طراحان) سایتها است ولی استفاده از آنها دیگر توصیه نمی شود.

▪ کد نویسی بدون اشتباه‌ :
در نوشتن کدهای html از نرم افزارهای ساخته شده برای این منظور استفاده کنید. استفاده از نرم افزارهایی چون Macromedia Dreamweaver باعث کاهش تعداد خطاهای احتمالی در کدهای یاد شده می گردند.
▪ اعتبار سنجی سایت :
پس از کد نویسی و طراحی سایت، معتبر بودن کدهای نوشته شده را با استفاده از نرم افزارهای مربوط به آن بررسی کنید. برای مثال برای اعتبار سنجی کدهای HTML و CSS به ترتیب از نرم افزارهای آنلاین HTML-Validator و CSS-Validator استفاده نمایید.
▪ استفاده کمتر از فایلهای فلش :
انیمیشن های فلش بسیار جذاب و زیبا هستند ولی زیبایی آنها همیشه نمایان نمی شود. بعضی از کاربران سایت شما ممکن است به علت نصب نبودن flash player امکان مشاهده ی تمامی بخش های سایت را نداشته باشند و در این صورت در اغلب مواقع با یک کلیک از سایتتان خارج می شوند. علاوه بر این استفاده بیش از حد از این انیمیشنها عملیات شناسایی سایت توسط موتورهای جستجو را با مشکلاتی روبرو می کند.
▪ استفاده کمتر از تصاویر حاوی عبارات کلیدی :
در سایت خود هیچ وقت از نوشته هایی که به فرمت تصویری (عکس) ذخیره شده اند استفاده نکنید. موتورهای جستجو قابلیت استخراج این متون را ندارند.

به نظر شما چه تعداد از وب سایتهای موجود، اصول طراحی حرفه ای را رعایت
کرده اند؟ به جرات می توان گفت در بیش از ۷۰ درصد وب سایتها چنین اصولی
مورد توجه قرار نگرفته است.
در این مقاله به نکاتی اشاره می شود که توجه به آنها در بالا بردن کیفیت سایتهای اینترنتی نقش بسزایی دارند.
ارسال شده توسط ایمان در ساعت 4:31 بعد از ظهر و در تاريخ چهارشنبه نوزدهم خرداد 1389 |
آموزش کم حجم کردن عکس ها (قسمت 2_تغییر فرمت)

در قسمت قبل با استفاده از Paint ویندوز و بدون هیچ دستکاری ای حجم رو عوض کردیم ولی ایندفعه یکم میخوایم دستکاری کنیم و فرمت عکس رو عوض کنیم!

برای این کار به هیچ نرم افزار خاصی بجز همون Paint ویندوز نیاز نداریم. دوباره با همین نرم افزار ساده تغییر حجمی میخوایم ایجاد کنیم:


اول باید بدونید که هر سری فایل برای خودش فرمت های خاصی دارن. مثلاً فایل های فیلم فرمت هایی مثل mpeg، avi، wmv و ... دارن

فایل های عکس هم از این قضیه مستثنی نیستن و فرمت های زیادی دارن مثل Jpeg، Gif، BMP، PNG و ...

هرکدوم از این فرمت ها به نحوی میتونه حجم رو پایین بیاره!

فرمتی که امروز در موردش مینویسیم GIF هست. این فرمت درسته که در بعضی موارد یکم کیفیت عکس رو پایین میاره ولی حجم رو هم خیلی کاهش میده.

فقط توجه داشته باشید که هرچی رنگبندی و اجسام داخل عکس ساده تر و کم تر باشن، GIF حجم عکستون رو پایینتر میاره (البته در بیشتر موارد)

در این آموزش ما عکس زیر رو با دو فرمت JPEG و GIF ذخیره میکنیم تا تفات حجمی رو ببینید:


در ابتدای کار نرم افزار Paint رو باز کنید (به آدرس زیر برید)

Start > All Programs > Accessories


بعدش از منوی File گزینه Open رو بزنید و عکس مورد نظر خودتونو انتخاب کنید تا وارد محیط Paint بشه.

حالا بازم بدون انجام هیچ کار خاصی، دوباره از منوی File گزینه Save as رو انتخاب کنید!

منتها اول باید یه اسم دلخواه به عکس بدید و در قسمت Save as type باید گزینه GIF رو انتخاب کنید. با این کار، عکستون با فرمت Gif ذخیره میشه.


حالا حجم عکس اولیه رو با عکسی که ذخیره کردید مقایسه کنید:

(عکس سمت چپ با فرمت JPEG و عکس سمت راست با فرمت GIF)


نتیجه کار

بازم میگم که این کار 100% نیست و در بعضی مواقع حتی برعکس هم عمل میکنه!

موفق باشید.

ارسال شده توسط ایمان در ساعت 4:16 بعد از ظهر و در تاريخ چهارشنبه نوزدهم خرداد 1389 |