افزایش تعداد دانلود همزمان در اینترنت اکسپلورر
شنبه بیست و دوم خرداد 1389
تعداد دانلودهای همزمان توسط اینترنت اکسپلورر را افزایش دهید:
مرورگر
اینترنت اکسپلورر نسخه ۶ به شما فقط اجازه
دو عمل بارگیری همزمان را می دهد،این عمل را می توان به ۱۰ رساند.

اما چگونه؟
پنجره Run را باز نموده و Regedit را تایپ کرده و کلید اینتر را فشار دهید، در ویرایشگر باز شده به ترتیب به آدرس :
HKEY_CURRENT_USER>
Software>
Microsoft>
Windows>
CurrentVersion>
InternetSetting
بروید و منوی Edit را باز کنید.
“Add value”را انتخاب کنید ومقادیر زیر را در آن بنویسید:
“MaxConnectionsPer1_0Server”=Dword:0000000a
MaxConnectionsPerServer”=Dword:0000000a
ویرایشگر را ببندید و سیستم را دوباره راه اندازی کنید.
موفق باشید.
ارسال شده توسط ایمان در ساعت 5:28 بعد از ظهر |
۲۵ راه تضمینی برای افزایش تعداد اعضاء فید (خوراک)
شنبه بیست و دوم خرداد 1389
یکی از عوامل پیشرفت یک سایت یا یک وبلاگ، افزایش روزافزون تعداد بازدیدکنندگان آن است. همچنین در صورتیکه این بازدیدکنندگان تبدیل به بازدیدکنندگان دائمی گردند، عاملی برای رشد بیشتر آن سایت یا وبلاگ خواهد بود. یکی از راههای جذب بازدیدکنندگان دائمی، عضویت آنها در فید وبلاگ یا سایت میباشد. در اینجا ۲۵ راه کاربردی و تضمینی برای افزایش تعداد اعضای فید یا خوراک هر وبسایت خدمتتان معرفی میگردد.

۱ – مطالب پرمحتوایی را منتشر نمایید : این مسئله تنها دلیلی برای افزایش تعداد اعضای فید نیست بلکه مهمترین دلیل برای افزایش بازدید سایت و بازگرداندن خواننده به سایت یا وبلاگ است.
۲ – به صورت روزانه مطلب منتشر کنید : این انتظار هر خوانندهای است که مطالب را روزانه دریافت کند و این در حالیست که بسیاری از وبلاگها و سایتها روزانه بیش از ۵ مطلب یا بیشتر منتشر مینمایند.
۳ – محتوایی که در عنوان سایت ذکر شده را رعایت کنیم : مثلا اگر عنوان سایت در مورد دانلود است، ترجیحا از پرداختن به موارد دیگر خودداری شود تا انتظار خواننده از این وبلاگ برآورده شود.
۴ – آیکون RSS بزرگی در وبلاگ گنجانده شود : معمولا هر خوانندهای وقتی از مطالب یک وبلاگ استفاده کرده و مورد پسندش واقع میشود، در آخر به دنبال یک آیکون نارنجی میگردد؛ چه بسا که در بسیاری از اوقات این آیکون پیدا نمیشود و یا اینکه فقط به صورت نوشته است.
۵ – آیکون RSS در قسمت بالای وبلاگ گنجانده شود : قرار دادن آیکون فید در قسمت بالای سایت یا وبلاگ، این امکان را فراهم میآورد که خواننده در اولین نگاه متوجه فید این وبلاگ شده و عضویت در فید مد نظرش باشد.
۶ – فید خود را تمام متن ارائه دهید : بسیاری از وبلاگها فید اصلی خود را بصورت خلاصۀ متن و یا تیتر ارائه میدهند که همین مطلب کمی باعث آزار خوانندۀ وبلاگ میگردد.
۷ – اشتراک از طریق ایمیل را فعال سازید : همانطور که میدانید یکی از سرویسهای خوب اشتراک از طریق ایمیل همین فیدبرنر است که به راحتی و با کپی کردن یک کد کوچک در گوشه ای از وبلاگ اشتراک از طریق ایمیل را به خوانندگان سرویس خواهیم داد.
۸ – راههای رسیدن به عضویت را به حداقل برسانید : به این معنی که از عضویت مستقیم استفاده شود نه به این صورت که ایتدا وارد صفحهای جداگانه شده و یا پنجرههایی مختلف باز شوند بلکه تاجاییکه امکان دارد از لینک مستقیم عضویت در فیدریدرها مانند گوگل و یاهو و … استفاده شود.
۹ – حداقل یک پست در مورد فید داشته باشید : پستی با این مضمون “فید چیست و چگونه عضو شویم” و هر موضوعی که وابسته به این مطلب باشد و حداقل یک لینک به پست مربوط به فید را در نزدیکی آیکون فید قرار دهید تا کسانیکه از فید اطلاعاتی ندارند شما اولین نفری باشید که این اطلاعات را به وی میدهید.
۱۰ – در انتهای هر پست پیشنهاد عضویت را مطرح کنید : به این صورت که حداقل با یک خط نوشته و یا یک تصویر بسیار کوچک عضویت در فید را به خواننده پیشنهاد دهید. همچنین میتوانید این نوشته یا تصویر را در ابتدا و یا داخل پست خود قرار دهید. افزونههای مختلفی از جمله Smart Ads برای وردپرس هستند که این کار را آسان مینمایند.
۱۱ – استفاده از افزونۀ MyBlogLog یا Bumpzee یا BlogCatalog : این افزونهها (وردپرس)شما را قادر میسازد تا آخرین بازدید کنندگانتان را در صورتیکه عضو شبکه بازدید کنندگان وبلاگ شما میشوند، دنبال کند. چیزی شبیه گوگل فرند کانکت. اما این افزونه شما را قادر میسازد با پیغامی کوتاه آنها را دعوت به عضویت در فید وبلاگتان نمایید.

۱۲ – از حالت Auto Discover وبلاگ خود مطمئن شوید : در بسیاری از وبلاگها، هنگامی که وارد وبلاگ میشوید یک آیکون کوچک نارنجی رنگ مربوط به فید همان وبلاگ را در گوشۀ آدرس بار، مشاهده مینمایید (در اینترنت اکسپلورر حالت فعال شدۀ آیکون فید را خواهید یافت). این حالت کاربر را قادر میسازد بدون استفاده از آیکونی که برای فید خود در نظر گرفتهاید، عضو فید شما شود.
۱۳ – استفاده از افزونۀ What Would Seth Godin Do : این افزونه امکانی برای وبلاگ شما فراهم میکند که فقط به اعضای جدید پیشنهاد عضویت در فید را داده و در صورت تمایل به سایر بازدیدکنندگان نیز پیشنهاد دهد.
۱۴ – به افرادی که دیدگاه خود را مطرح مینمایند ایمیل بفرستید : این یک مسئلۀ مهم است که شما هنوز کامنت گذارانی دارید که عضو فید شما نشدهاند، لذا با ارسال یک ایمیل خصوصی به آنها پیشنهاد عضویت در فید را مطرح نمایید.
۱۵ – اگر خوانندهای به شما ایمیل میزند، وی را بیپاسخ نگذارید : بعضی وبلاگنویسان حرفهای که سرشان شلوغ است، گاه فرصت پاسخ دادن به ایمیلهای دریافتی از جانب مخاطبان خود را ندارند که همین امر بعضی اوقات باعث بی میلی نسبت به عضویت در وبلاگ میگردد.
۱۶ – در قسمت ارائۀ دیدگاهها، لینک کوچکی به فید خود قرار دهید : در حد یک نوشتۀ کوچک میتوانید این کار را انجام دهید اما دقت داشته باشید که دعوت بیش از حد، منجر به تاثیر منفی میشود و خواننده را منزجر میکند.
۱۷ – از پرداختن به حاشیهها در موضوع اصلی پست، خودداری کنید : یعنی پست خود را با مطالب و جملههای اضافی پر نکنید. خوانندهها دوست دارند مطلبی مفید با یک دور مطالعۀ سریع دستگیرشان شود.
۱۸ – تبادل لینک داشته باشید : این مساله که خوشبختانه در وبلاگستان فارسی به نحوی نسبتا مطلوب انجام میشود، باعث به اشتراک گذاری خوانندگان یک وبلاگ با وبلاگی دیگر میشود. ترجیحا وبلاگ خود را با توضیحی اضافه در وبلاگی دیگر عنوان نمایید.
۱۹ – از پادکست و ودکست استفاده کنید : یک مجموعۀ چند قسمتی از یک ویدئوی خودساز و یا تهیه شده در مورد مطالب خودتان را در اختیار خوانندگان قرار دهید و هر از گاهی به صورت مرتب، یک قسمت از آنرا پخش کنید.

۲۰ – به عنوان نویسندۀ میهمان در دیگر وبلاگها مطلب بنویسید : این کار باعث میشود تا خوانندگان وبلاگی که در آن مطلب نوشتهاید را به سمت خود جلب کرده و جایگاه خود را ارتقا بخشید.
۲۱ – در انتهای ایمیل خود، لینک به فید خود را قرار دهید : معمولا بیشتر سرویسهای ایمیلی، این امکان را برای کابران خود فراهم ساختهاند تا امضای خود را در انتهای نامۀ خود قرار دهند. در کنار نام و مشخصات خود میتوانید لینک به فید خود را قرار دهید.
۲۲ – یک لینکدونی کوچک در وبلاگ خود درست کنید : وقتی خوانندگان وبلاگ شما دریابند که وبگردیهای شما نیز مانند مطالبتان جذاب و خواندنی است و با محتوای وبلاگ شما همخوانی دارد، آنها را به عضویت در فید وبلاگ شما و یا لینکدونیتان ترغیب میکند.
۲۳ – نظر و ایدۀ خود را در مورد مطالب عنوان نمایید : معمولا خوانندگان بدشان نمیآیند تا از نظر نویسندۀ مطلبی آگاه شوند؛ لذا مطرح نمودن نظر نویسنده در حد یک یا دو خط در انتهای هر پست میتواند خود عاملی برای جذب بازدیدکنندگان باشد.
۲۴ – تعداد خوانندگان خود را به نمایش گذارید : وقتی وبلاگی تعداد خوانندۀ زیادی دارد، این نشان از مفید بودن مطالب آن وبلاگ است؛ پس، با به نمایش گذاردن تعداد اعضای فید وبلاگتان، خواننده را به عضویت در فید ترغیب نمایید.
۲۵ – لینک مطالب خود را در شبکههای اجتماعی قرار دهید : با اینکار دیگران و افرادیکه شما را نمیشناسند و شاید تابحال مطالب شما را نخوانده و یا وبلاگ شما را ندیدهاند خودبخود به وبلاگ شما دعوت شده و شاید تعدادی از آنان به عضویت فید شما در آیند.
امیدوارم این مطلب برای شما مفید بوده باشد. این مطلب شامل برداشتهایی از منبع میباشد.
ارسال شده توسط ایمان در ساعت 5:26 بعد از ظهر |
مجموعه نکات کلیدی برای طراحان وب
چهارشنبه نوزدهم خرداد 1389
به نظر شما چه تعداد از وب سایتهای موجود، اصول طراحی حرفه ای را رعایت کرده اند؟ به جرات می توان گفت در بیش از ۷۰ درصد وب سایتها چنین اصولی مورد توجه قرار نگرفته است.
در این مقاله به نکاتی اشاره می شود که توجه به آنها در بالا بردن کیفیت سایتهای اینترنتی نقش بسزایی دارند.
▪ سرعت بارگذاری (load) صفحات :
از مهمترین نکات در طراحی وب توجه به سرعت بارگذاری (load) صفحات سایت است که علی رغم این اهمیت، کمتر به آن توجه می شود. با استفاده از تکنیکهای برنامه نویسی و طراحی وب، سرعت بارگذاری صفحات را تا حد امکان افزایش دهید. دقت داشته باشید که اکثر کاربران، تحمل زیادی ندارند.
▪ پر رنگ کردن کلمات کلیدی :
در مقالات و متون طولانی قرار گرفته در سایت، کلمات و عبارات کلیدی را پر رنگ کنید. با این کار به کاربران اجازه می دهید بدون مطالعه ی کل مطلب، یک طرح کلی در مورد آن در ذهن خود ترسیم کند.
▪ استفاده از متدهای جدید :
همیشه سعی کنید از جدیدترین متدهای طراحی سایت اسفقاده کنید. بسیاری از روشهای قدیمی ساخت سایت دیگر مناسب نیست. برای مثال استفاده از فریم ها (Frames) ، اکتیوایس ها (ActiveX) ، اپلتهای جاوا (JAVA Applets) و … اگرچه در بسیاری از مواقع جوابگوی نیازهای برنامه نویسان (طراحان) سایتها است ولی استفاده از آنها دیگر توصیه نمی شود.
▪ کد نویسی بدون اشتباه :
در نوشتن کدهای html از نرم افزارهای ساخته شده برای این منظور استفاده کنید. استفاده از نرم افزارهایی چون Macromedia Dreamweaver باعث کاهش تعداد خطاهای احتمالی در کدهای یاد شده می گردند.
▪ اعتبار سنجی سایت :
پس از کد نویسی و طراحی سایت، معتبر بودن کدهای نوشته شده را با استفاده از نرم افزارهای مربوط به آن بررسی کنید. برای مثال برای اعتبار سنجی کدهای HTML و CSS به ترتیب از نرم افزارهای آنلاین HTML-Validator و CSS-Validator استفاده نمایید.
▪ استفاده کمتر از فایلهای فلش :
انیمیشن های فلش بسیار جذاب و زیبا هستند ولی زیبایی آنها همیشه نمایان نمی شود. بعضی از کاربران سایت شما ممکن است به علت نصب نبودن flash player امکان مشاهده ی تمامی بخش های سایت را نداشته باشند و در این صورت در اغلب مواقع با یک کلیک از سایتتان خارج می شوند. علاوه بر این استفاده بیش از حد از این انیمیشنها عملیات شناسایی سایت توسط موتورهای جستجو را با مشکلاتی روبرو می کند.
▪ استفاده کمتر از تصاویر حاوی عبارات کلیدی :
در سایت خود هیچ وقت از نوشته هایی که به فرمت تصویری (عکس) ذخیره شده اند استفاده نکنید. موتورهای جستجو قابلیت استخراج این متون را ندارند.
به نظر شما چه تعداد از وب سایتهای موجود، اصول طراحی حرفه ای را رعایت
کرده اند؟ به جرات می توان گفت در بیش از ۷۰ درصد وب سایتها چنین اصولی
مورد توجه قرار نگرفته است.
در این مقاله به نکاتی اشاره می شود که توجه به آنها در بالا بردن کیفیت سایتهای اینترنتی نقش بسزایی دارند.
ارسال شده توسط ایمان در ساعت 4:31 بعد از ظهر |
آموزش کم حجم کردن عکس ها (قسمت 2_تغییر فرمت)
چهارشنبه نوزدهم خرداد 1389
در قسمت قبل با استفاده از Paint ویندوز و بدون هیچ دستکاری ای حجم رو عوض کردیم ولی ایندفعه یکم میخوایم دستکاری کنیم و فرمت عکس رو عوض کنیم!
برای این کار به هیچ نرم افزار خاصی بجز همون Paint ویندوز نیاز نداریم. دوباره با همین نرم افزار ساده تغییر حجمی میخوایم ایجاد کنیم:
اول باید بدونید که هر سری فایل برای خودش فرمت های خاصی دارن. مثلاً فایل های فیلم فرمت هایی مثل mpeg، avi، wmv و ... دارن
فایل های عکس هم از این قضیه مستثنی نیستن و فرمت های زیادی دارن مثل Jpeg، Gif، BMP، PNG و ...
هرکدوم از این فرمت ها به نحوی میتونه حجم رو پایین بیاره!
فرمتی که امروز در موردش مینویسیم GIF هست. این فرمت درسته که در بعضی موارد یکم کیفیت عکس رو پایین میاره ولی حجم رو هم خیلی کاهش میده.
فقط توجه داشته باشید که هرچی رنگبندی و اجسام داخل عکس ساده تر و کم تر باشن، GIF حجم عکستون رو پایینتر میاره (البته در بیشتر موارد)
در این آموزش ما عکس زیر رو با دو فرمت JPEG و GIF ذخیره میکنیم تا تفات حجمی رو ببینید:
در ابتدای کار نرم افزار Paint رو باز کنید (به آدرس زیر برید)
Start > All Programs > Accessories
بعدش از منوی File گزینه Open رو بزنید و عکس مورد نظر خودتونو انتخاب کنید تا وارد محیط Paint بشه.
حالا بازم بدون انجام هیچ کار خاصی، دوباره از منوی File گزینه Save as رو انتخاب کنید!
منتها اول باید یه اسم دلخواه به عکس بدید و در قسمت Save as type باید گزینه GIF رو انتخاب کنید. با این کار، عکستون با فرمت Gif ذخیره میشه.
حالا حجم عکس اولیه رو با عکسی که ذخیره کردید مقایسه کنید:
(عکس سمت چپ با فرمت JPEG و عکس سمت راست با فرمت GIF)

بازم میگم که این کار 100% نیست و در بعضی مواقع حتی برعکس هم عمل میکنه!
موفق باشید.
ارسال شده توسط ایمان در ساعت 4:16 بعد از ظهر |
عکس: محل خودکشی هیتلر
دوشنبه هفدهم خرداد 1389
در تصویر زیر شما سنگری رو میبینید که هیتلر به همراه همسرش در اونجا خودکشی کرد.
جنازه هیتلر هم بعد از خودکشی بر طبق وصییتش سوزانده شد تا گیر دشمن نیفده!

ارسال شده توسط ایمان در ساعت 3:50 بعد از ظهر |
تست اینترنتی فایروال شما
شنبه پانزدهم خرداد 1389
همه ماها ادعای اینو داریم که رو سیستممون فلان آنتی ویروس یا اونیکی فایروال نصب هست، ولی هیچکدوممون به این دقت نمیکنیم که آیا واقعا این نرم افزارها امنیت برای ما تامین میکنن یا نه.
این مطلب خارج از این بحث ماست ولی اگه به صورت کلی بخوام بگم باید عرض کنم: تمامی نرم افزارهای امنیتی موجود در بازار ایران که به صورت کاملا تقلبی عرضه میشن نه تنها هیچ امنیتی ایجاد نمیکنن، بلکه سیستم شما رو گاها با آمارهای دروغین به خطر هم میندازن.
خب... اینبار یه سایت معرفی میکنم که متعلق به شرکت امنیتی مک آفی هست....
در این سایت شما میتونید با فشار دادن یک دکمه کاری کنید که یک سری حملات به کامپیوتر شما صورت بگیره تا مقاومت فایروال شما در برابر حملات هکرها مشخص بشه.
توجه کنید که این حملات هیچکدوم خطرناک نیستن و فقط برای آزمایش فایروال شما طراحی شدن.
آدرس:www.hackerwatch.org/probe
ارسال شده توسط ایمان در ساعت 3:52 بعد از ظهر |
قطع کردن صدای مودم
پنجشنبه سیزدهم خرداد 1389
اگه از
دایل آپ و مودم های معمولی استفاده میکنید متوجه شدید که موقعی که میخواید وصل شید اینترنت، مودمتون واستون آهنگ میزنه!
این آهنگ بعضی وقت ها مخصوصاً شب ها که همه خوابن جز
مزاحمت هیچ خواصیت دیگه ای نداره! برای خفه کردن بلندگوی مودم کارای زیر رو بکنید:
در ابتدا روی کانکشنی که باهاش اینترنت وصل میشید کلیک راست کنید و گزینه
Properties رو انتخاب کنید.
در سربرگ General، روی Configure... کلیک کنید و در نهایت، تیک گزینه Enable Modem Speaker رو بردارید.
کار تمومه...
ارسال شده توسط ایمان در ساعت 3:54 بعد از ظهر |
کم کردن حجم عکس با نرم افزار نقاشی ویندوز_Paint
دوشنبه دهم خرداد 1389
در ابتدا به آدرس زیر برید و برنامه
Paint رو اجرا کنید:
Start >> All Programs >> Accessories
بعد از اجرای برنامه، از منوی File گزینه Open رو انتخاب کنید تا بتونیم عکس مورد نظری که میخوایم حجمشو کم کنیم رو وارد برنامه کنیم.
حالا بدون اینکه هیچ کاری بکنید، دوباره از منوی
File اینبار گزینه Save as رو انتخاب کنید و عکس مورد نظرتون رو با یه اسم جدید ذخیره کنید.
اگه حجم
عکس اول رو با حجم عکس دومی مشاهده کنید متوجه تفاوت بزرگ حجمی میشید!!
ارسال شده توسط ایمان در ساعت 3:55 بعد از ظهر |
شناسایی افراد در اینترنت با کمک IP
جمعه هفتم خرداد 1389
همینطور که میدونید هر کامپیوتر در دنیای اینترنت یک
IP منحصر به فرد داره و با کمک این IP شما میتونید اطلاعاتی در مورد فرد مورد نظرتون بدست بیارید.... مثلا شهر یا کشور کسی که توش زندگی میکنه، نحوه ا
تصال اون شخص به
اینترنت و ...
ولی چطوری شناسایی کنیم؟؟؟
خب... برای این کار در ابتدا شما نیاز دارید تا IP فردی رو که میخواید در موردش بدونید رو پیدا کنید....
به هر حال... اگه شما IP هرکسی رو تونستید در بیارید کافیه به سایت www.IP2Location.com برید و در سمت راستی صفحه و در قسمت Live Product Demo میتونید IP مورد نظر خودتونو وارد کنید و دکمه Find Location رو بزنید... کار تمومه! تمامی اطلاعات طرف براتون نشون داده میشه!
البته اینجور سایت ها زیاد هستن که من فقط یکیشونو معرفی کردم!
نکته:
اگه IP هیچکیو ندارید و نمیتونید پیدا کنید خو برای تست این مطلب میتونید IP خودتونو تست کنید!
برای پیدا کردن IP خودتون، کافیه اول به اینترنت وصل بشید و بعد از منوی Start روی Run کلیک کنید و بعد عبارت cmd رو تایپ کنید. خط فرمان سیاه رنگی براتون باز میشه که شما باید عبارت ipconfig رو تایپ کنید و Enter رو بزنید... یه چند خطی براتون نوشته میشه که اگه دقت کنید یکیش IP Address هست.... روبه روی همین عبارت آدرس IP شما نوشته شده.
ارسال شده توسط ایمان در ساعت 4:9 بعد از ظهر |
آمار کامل اسم شما!!!
سه شنبه چهارم خرداد 1389
امروز یه
سایت باحال معرفی میکنم....
شما باید به این سایت اسمتونو بدید و تمومی
اطلاعات اسمتون رو ببینید!!! مثلا میتونید متوجه بشید که اسم شما چقدر مشهوره و چند نفر هم اسم شما هستن!!
درضمن این سایت میتونه
اسم شما رو به زبان اشاره، کد مورس و خط بریل
ترجمه کنه!!!
اگه یکم سایت رو بگردید متوجه میشید که سمت راست سایت از شما تاریخ تولدتونو میپرسه، حتما تاریخ تولد خودتونو وارد کنید و ببینید برای اینکه شما متولد بشید چقدر طول کشیده!
امیدوارم لذت ببرید.
آدرس سایت:
www.pokemyname.com
منبع:وبلاگ دانشجویان دانشگاه خواجه نصیر
ارسال شده توسط ایمان در ساعت 4:12 بعد از ظهر |